Access bars

Acces bars behandelingen
Voor volwassenen & kinderen

Wat zijn access bars?

Access bars heeft zijn oorsprong in de Verenigde Staten, vanuit het Engels kan het in het Nederlands het best omschreven worden als “toegangs banen”. Door middel van 32 punten op het hoofd kunnen gebieden in de hersenen bereikt worden die je bijvoorbeeld kan associëren met: Herinneringen, ideeën, gebeurtenissen, beslissingen etc. die je in het verleden belemmerd hebben in het maken van de juiste keuzes. Al deze herinneringen, gebeurtenissen, ideeën die blokkades veroorzaakt hebben hebben een elektromagnetische lading.

Wat is een access bars behandeling?

Een access bars behandeling wordt gedaan door een persoon die daarvoor getraind is en over de juiste kennis bezit. Door het licht aanraken van de 32 access bars punten op het hoofd kunnen de elektromagnetische ladingen uit de blokkades wegvloeien. Op deze manier hef je de blokkades op die altijd al belemmeringen veroorzaakt hebben. Buiten het feit dat de behandeling al als een genot ervaren wordt zijn de resultaten verbluffend goed.

Waar is een access bars behandeling goed voor?

Waar een access bars behandeling goed voor is verschilt per persoon, je kunt in het kort zeggen dat het je belemmeringen weghaalt, denk maar eens aan al die keren dat je dacht dat iets niet kon, jezelf niet mooi vond, iets niet durfde en ga zo maar door. Enkele voorbeelden uit mijn praktijk en persoonlijke ervaringen die zowel voor volwassenen als kinderen gelden doordat blokkades opgeheven werden.

Access bars behandeling door aanraking van het hoofd.
Acces bars ruimt uw hoofd op en geeft u ruimte en energie voor leuke dingen

Ervaringen access bars

  • Meer energie
  • Beter zelfbeeld
  • Hoofd minder vol
  • Minder vaak boos
  • Meer durven in het openbaar
  • Makkelijker voor jezelf opkomen
  • Zeer ontspannen en zelfverzekerd gevoel

Wil jij weten wat een access bars behandeling voor jou kan betekenen, daar kun je maar op één manier achter komen. Gun je zelf eens dat zelfvertrouwen en een mooi zelfbeeld, je heb het verdient!

Wat kost een access bars behandeling?

Wilt u weten wat een acces bars behandeling kost, de actuele kosten vind u bij de tarieven acces bars behandeling onder het kopje “Hele lichaam”.